Μπέργκερ ρεβιθιού

    Υλικά:

    200 γρ. ρεβίθια μαγειρεμένα

    40 ml. ελαιόλαδο

    100 γρ. φρυγανιά

    Λίγο λάδι τρούφας

    1 κουταλιά σούπας μουστάρδα

    1 ψωμάκι μπέργκερ

    1/2 κρεμμύδι

    2 φέτες ντομάτα

    1 κουταλιά σούπας κέτσαπ

    1 φύλλο μαρουλιού

    Εκτέλεση

    1.  Βράζουμε τα ρεβίθια τα σουρώνουμε και τα περνάμε στο μπλέντερ

    2.  προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και φρυγανιά

    3.  ζυμώνουμε το μίγμα με την φρυγανιά και πλάθουμε ένα μπέργκερ

    4.  το βάζουμε για λίγο σε ένα τηγάνι να σωταριστεί για λίγο και από της δυο πλευρές και είναι έτοιμο

    5.  στήνουμε το μπέργκερ βάζοντας κάτω ένα μίγμα με μουστάρδα και ελαιόλαδο

    6.  προσθέτουμε το μπέργκερ το κρεμμύδι την ντομάτα και το μαρούλι

    7.  βάζουμε και από πάνω το άλλο ψωμάκι και όλα έτοιμα, γαρνίρουμε με πατάτες

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο απο το 16:50 και μετά

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική